Toastové muffiny

Toastové muffiny

15.12.2018

Složení

6 plátky

Pan Rustico

100 ml

smetany na šlehaní

2

vejce

1 lžíce

sýr cheddar, rozsekaný

1 lžíce

čerstvé bylinky

5

sušená rajčata

sůl

máslo na vymazání formy

Příprava

Z bezlepkového chleba Pan Rustico si vykrojíme kolečka.

V míse si smícháme smetanu, bylinky, sůl a vejce a důkladně prošleháme. Přidáme rajčata a cheddar a vše promícháme.

Kolečka chleba dáme do máslem vymazané formy na muffiny a přitlačíme ho tak, aby nám hezky držel ve formě.

Muffiny naplníme směsí a pečeme 5 minut na „horkovzduch“, po uplynutí této doby přepneme na spodní pečení a dopečeme 5–8 minut (záleží na typu trouby).

Muffiny necháme před tím, než je budeme podávat, vychladnout.